1. Home /
  2. Public swimming pool /
  3. Zwembad de Stok

Tags / Categories / Themes



Facebook Activity

22.12.2021

SINTERKLAAS & KERST Op zoek naar een origineel en actief cadeau voor de feestdagen? Dan ben je bij Zwembad de Stok aan het goede adres! Cadeaukaart (vanaf 7,50 euro), leuk ingepakt met opblaasbal... Freecard (ook meerdere mogelijk, vanaf 5,50) leuk ingepakt met opblaasbal Interesse? Bel 0165 585959 of kom langs!

21.12.2021

Beste bezoeker, Op dit moment ondervinden we technische problemen bij Sportfondsen, waardoor wij niet in staat zijn om met u op de juiste wijze te communiceren. Het lukt bijvoorbeeld niet om goed telefonisch bereikbaar te zijn en mails te versturen of te ontvangen. Er wordt hard gewerkt om deze problemen te verhelpen, maar vermoedelijk zal de oplossing nog even op zich laten wachten. Excuses voor het ongemak. ... Voor urgente vragen zijn we telefonisch te bereiken op 06 83490256 van 09.00 tot 17.30 uur op werkdagen. Daarnaast zijn wij (voorlopig) op het volgende mail adres bereikbaar: [email protected] We hopen weer snel met u te kunnen communiceren zoals u dat van ons gewend bent. Bijvoorbaat dank voor uw begrip namens alle medewerkers van Sportfondsen.

21.12.2021

Zojuist heeft u waarschijnlijk ook de persconferentie gezien van onze minister president. Wij snappen dat u gelijk veel vragen heeft, echter hebben wij op dit moment nog niet alle antwoorden. Geef ons even de tijd om de nieuwe maatregelen afgestemd op onze accommodatie op een rij te zetten. Wij zullen u morgen nader informeren. Voor morgen gaan alle activiteiten en lessen gewoon door, zoals ze gepland stonden. ... Bedankt voor uw begrip!

19.12.2021

Vandaag is in Den Haag nog volop gediscussieerd over de kabinetsmaatregelen van dinsdagavond 3 november. Helaas is zojuist duidelijk geworden dat de zwembaden vanavond 4 november om 22:00 uur volledig moeten sluiten inclusief zwemles. De sluiting geldt voor een periode van (tenminste) 2 weken. De geldigheid van de abonnementen en leskaarten zal worden verlengd met de duur van de periode van de sluiting. Blijf gezond en we zien u graag snel weer! ... Delen wordt gewaardeerd

18.12.2021

Beste bezoekers, Maandagavond 14 december 2020 kondigde minister president Rutte namens het kabinet strengere maatregelen aan om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Tot onze spijt betekent dit voor ons dat alle zwembaden en fitnesscentra, dus ook ons zwembad en onze sporthallen, met ingang van dinsdag 15 december gesloten zijn. Zwembad De Stok zal dus in zijn geheel gesloten zijn. Deze maatregelen gelden zonder tegenbericht tot en met dinsdag 19 januari 2...021. Later zal meer informatie volgen. Wij hopen jullie snel weer in goede gezondheid te kunnen ontvangen in onze accommodatie. Samen staan we sterk, blijf gezond!

17.12.2021

ZUMBA Mis jij de beweging en de AquaZumba lessen ook zo? En heb je zin in een lesje Zumba vanuit huis? Dat kan! Op maandag, dinsdag en woensdag om 19:30 uur... Interesse? Stuur een berichtje naar Ilona https://www.facebook.com/MaltaZumba

17.12.2021

DIPLOMA ZWEMMEN ABC Vandaag hebben 6 groepen diploma gezwommen en wat hebben onze zwemkanjers het goed gedaan! Juf Thea gaat aankomende week met pensioen en heeft vandaag opnieuw haar C diploma gehaald samen met onze zwemkanjers. Wat gaan we haar missen! Gefeliciteerd aan alle zwemkanjers en hopelijk weer tot snel in de zwemles of tijdens het recreatief zwemmen!

15.12.2021

Zwem-ABC challenge van de Nationale Raad Zwemveiligheid Wie danst er met ons mee?! #zwemdiplomadans #dans #kinderenvoorkinderen #zwemles.

14.12.2021

Helaas is het zwembad voorlopig gesloten en is het jammer dat je nu niet naar zwemles kunt. Daarom zijn er op de site www.water-vrij.nl allemaal leuke tips verzamelt. Van de Nederlandse zwembaden, de Nationale Raad Zwemveiligheid, de Reddingsbrigade en de KNZB. Zo ben je toch bezig met zwemmen als je niet in het water ligt. Hopelijk zien we je volgend jaar snel weer terug in het zwembad. Want zwemmen, dat leer je toch echt in het water! #WaterVrij #samensterker #zwemveiligheid #zwembaden #zwemscholen #heelNederlandvitaal

11.12.2021

Wij zijn vanaf morgen (donderdag 19-11) weer open! Kom je ook weer zwemlessen, aquasporten en/of banen zwemmen?! Reserveer via onze site en tot snel! (De speciale lessen starten vanaf donderdag 26-11)... Reserveren verplicht (m.u.v. de zwemlessen)! https://bit.ly/3ny8Bcs Op dit moment hebben wij nog steeds last van de ICT-storing binnen Sportfondsen Nederland. Hierdoor zijn wij op ons vaste e-mail adres niet bereikbaar. Wel zijn wij voor urgente vragen tijdelijk bereikbaar op: [email protected] Betalingen zijn momenteel uitsluitend via pin te voldoen!

08.12.2021

De blaadjes vallen van de bomen en de dagen worden korter. Ongeveer een derde van de Nederlanders krijgt dan last van de winterblues. Maar in deze coronatijd, heeft twee derde last van depressieve gevoelens. Wat kun je doen als je je nu niet zo happy voelt? Zwemmen natuurlijk!

08.12.2021

Wij wensen iedereen fijne feestdagen in deze uitzonderlijke tijd. Hou vol, let op elkaar en blijf vooral gezond. Op naar een spetterend, vitaal en gelukkig 2021 met heel veel zwem- en sportplezier. Tot in het nieuwe jaar!... Team Sportfondsen Roosendaal #staysafe

07.12.2021

Vanavond hopen wij te horen dat wij vanaf donderdag weer onze deuren mogen openen. Zodra dit definitief bekend is gaan wij het aangepaste rooster bekend maken. Dit zal in de loop van woensdag online staan. Wij vragen je om deze berichtgeving alsjeblieft af te wachten. Op dit moment hebben wij nog steeds last van de ICT-storing binnen Sportfondsen Nederland. Hierdoor zijn wij op ons vaste telefoonnummer en e-mail adres niet bereikbaar. Wel zijn wij voor urgente vragen tijdeli...jk bereikbaar op: 06 83490256 (tussen 09:00 en 18:00 op werkdagen) en op e-mail adres: [email protected] Alle updates worden geplaatst op onze Facebookpagina en website! Hopelijk tot donderdag!

04.12.2021

4 weken zwemlesabonnementen De incasso's lopen tijdens deze sluiting (mits het bij 2 weken blijft) door. De gemiste lessen tijdens deze sluiting zijn in te halen. Moeten we langer dan 2 weken onze deuren gesloten houden, dan komen we met een alternatief. We kunnen de inhaal lessen pas plannen wanneer we weer open zijn. Wordt vervolgd.. Stay safe!

04.12.2021

Actie KNZB: Blijf fit tijdens corona! Het coronavirus houdt ons land nog steeds bezig. Door de aangescherpte overheidsmaatregelen zijn de zwembaden helaas tenminste twee weken (4 november t/m 18 november) gesloten. Belangrijk voor een ieders gezondheid is thuis blijven, maar zeker ook fit blijven! Via Mijnzwemcoach kun je nu daarom in en rond je huis met oefeningen aan de slag. Meer informatie lees je hier https://bit.ly/3eTltH0. ... #blijfzwemfit #Mijnzwemcoach #Sportfondsen

02.12.2021

BRAVIS ZWEMT GRATIS Helaas wordt dit voorlopig uitgesteld na afkondiging van de nieuwe maatregelen op 3-11-20. Sportfondsen Roosendaal en ZPV Hieronymus steunen de zorgverleners! Op vertoon van de personeelspas van Bravis ziekenhuis bieden wij gratis zwemtraining aan! Onder begeleiding van zwemtrainer Henk Sebregts wordt er gewerkt aan de verbetering van de zwemconditie en zal het accent liggen op het aanleren/verbeteren van de borstcrawl. ... Vrijdag 13:00 - 14:00 Vrijdag 14:00 - 15:00 Reserveren verplicht https://bit.ly/387g79C #zorgvoorelkaar #staysafe #coronavirus

02.12.2021

ZWEMBAD WEETJES Per uur (rustige) schoolslag, borstcrawl of rugcrawl verbrand je ongeveer 500 calorieën. Bij de vlinderslag wel 900 calorieën per uur! Na het zwemmen slaap je beter door de inspanning. Zwemmen is een van de minst blessure gevoelige sporten en wordt veel gebruikt bij revalidatie i.v.m. de gewichtloosheid in het water.... Zwemmen werkt ontspannend dankzij de aangename temperatuur en het gevoel dat je zweeft. Het is zeer goed te combineren met andere sporten. Als je regelmatig zwemt, blijf je langer jong. Reuma, RSI of rugklachten, met zwemmen sport je verantwoord. Als je dit toch leest kan je toch helemaal niet meer wachten tot we onze deuren weer mogen openen?! Tot snel en blijf gezond!

02.12.2021

Top middag voor de kanjers van RSC Alliance bij Zwembad de Stok!

Information

Phone: 0165-585959

Website: http://www.destok.nl

Followers: 4409

Reviews

Add review

See also